MUSICAL "THE PRODUCERS"

DIUMENGE 5 NOVEMBRE

Oferta vàlida fins al: 05/11/2023

Sortida/s: DE VIC I COMARCA

75 €

Sortida directe al Teatre Tivoli per gaudir del nou projecte d’Àngel LLàcer i Manu Guix: THE PRODUCERS Aquesta extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks és el musical més premiat de la història (Tony, Oscar, Grammy) ple de situacions hilarants, personatges encantadors i espectaculars números musicals que han marcat la història del teatre. Max Bialystock, un productor de Broadway que està en la ruïna, i Leo Bloom, un jove comptable, somien en fer-se rics amb un pla sorprenent. Per aconseguir el seu objectiu, han de produir el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil. Han de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un show absolutament espantós. Ho aconseguiran?

  Cultural,


PREU DEL VIATGE, GUIA ACOMPANYANT, ENTRADA CÈNTRICA A PLATEA (FILES 9-10-11) : 75 € 

SORTIDA DE VIC 15:30 (ALTRE POBLACIONS A CONSULTAR)

PLACES LIMITADES  -   PAGAMENT ABANS DEL 13 OCTUBRE 

Si està interessat en aquesta oferta i desitja més informació ompli el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè :


CAPTCHA Image

* Camps obligatoris
    Tornar

    Aquest portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privadesa alienes a la de Web que vostè podrà decidir si accepta o no quan hi accedeixi.

    Més informació